Veel Gestelde Vragen

OGERBEADS

BESTELLINGEN EN AFWERKING

OVERIGE VRAGEN

Wat is het materiaal van de kern?

De kern is 925 sterling zilver, wat betekent dat de kern voor 92,5% uit zilver bestaat, de overige 7,5% is nikkelvrij.

Hoe groot is de kern?

KLEINE KERN: De binnenmaat van de kleine kern kralen is 4,1 mm. Kleine kern passen enkel op armbanden zonder verdikte ketting.
UNIVERSELE KERN: de binnenmaat van universele kralen is 4,3 mm en passen op de meeste merken.

Wat zijn de maten van de kralen?

De basiskraal is altijd 14 mm, extra verhoogde toevoegingen zijn bovenop de basiskraal. De exacte maat van de kraal wordt ook vermeld in de aanvullende informatie. U kunt “producten vergelijken” gebruiken om alle kralen en maten naast elkaar te zien.

Hoe herken ik een authentieke Ogerbead?

Een Ogerbead herken je natuurlijk aan het design. Maar om je te helpen ze nog beter te herkennen, staat er een kleine code op de zijkant van de zilveren kern. Je kunt het alleen zien met een vergrootglas en de code is ST925 voor kleine kern kralen. De betekenis van de code is ST “sterling” 925 “92,5% gemaakt van zilver; de andere 7,5% is nikkelvrij”. Voor de universele kralen is de code ST925U, waar de “U” staat voor universeel.

Kunnen jullie een op maat gemaakte kraal voor me maken?

Bedankt voor het vragen! Maar we kunnen geen op maat gemaakte kralen meer maken. Soms bieden we enkele Limited Editions aan in onze webshop.

Welke betalingsmogelijkheden biedt u aan?

Bij het afrekenen kun je betalen met PayPal (creditcard), IDEAL (via Mollie) of Sofort Banking.

bankgegevens

Houder: OGERBEADS
Naam Bank: KNAB
IBAN: NL73 KNAB 0602 3169 87
BIC / SWIFT: KNABNL2H
Land: Nederland

Paypal: info@ogerbeads.com

Wat zijn de verzendkosten?

We hebben verschillende verzendopties:

  • Binnen Nederland bieden wij GRATIS verzending voor alle bestellingen> € 20,00
  • Voor bestellingen gelijk aan of hoger tot € 250 bieden wij GRATIS aangetekende (Track en Trace) verzending met POSTNL aan.
  • Er zijn ook mogelijkheden om uw bestelling beveiligd te verzenden, de mogelijkheden zijn beschikbaar tijdens het afrekenen.
  • Sorry, voor bestellingen minder dan € 20,00 brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

VERZENDINGSSCHEMA

Maandag geplaatste bestellingen => Woensdag verzonden
Dinsdag geplaatste bestellingen => Woensdag verzonden
Woensdag geplaatste bestellingen => Vrijdag verzonden
Donderdag geplaatste bestellingen => Vrijdag verzonden
Vrijdag geplaatste bestellingen => Maandag verzonden
Zaterdag geplaatste bestellingen => Maandag verzonden
Zondag geplaatste bestellingen => Maandag verzonden

Verzendt u internationaal?

Ja dat doen we! Woont u buiten de EU? Tijdens het afrekenen verlaagt het systeem 21% btw van uw winkelbedrag. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele douane- en invoerrechten in uw eigen land (buiten de EU). Ogerbeads is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane. We gebruiken CN22-formulieren om uw pakket snel door de douane te laten gaan.

Belastingvrij winkelen

Als u zich buiten de EU bevindt, verlaagt het systeem 21% btw van uw winkelbedrag tijdens het afrekenen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele douane- en invoerrechten in uw eigen land (buiten de EU). Ogerbeads is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakketje ontvang?

Het hangt af van waar u woont, binnen Europa, het duurt ongeveer 3-4 werkdagen. Als u zich buiten de EU bevindt, kan het door de douane tot 6-8 weken duren, maar normaal gesproken ontvangt u uw bestelling in ongeveer 2 weken.
U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele douane- en invoerrechten in uw eigen land (buiten de EU). Ogerbeads is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane.

Mijn pakket is verloren gegaan tijdens verzending.

Het spijt me te horen dat uw pakket verloren is gegaan. Bestellingen die niet aangetekend worden verzonden, kunnen niet worden gevolgd en zijn niet beveiligd. Soms komt het voor dat pakketten lang bij de douane liggen. Selecteer a.u.b. aangetekend en beveiligd verzenden bij het plaatsen van een bestelling als u aangetekend wilt verzenden. Als je bestelling aangetekend en beveiligd is verzonden en verloren is gegaan, neem dan contact met ons op, dan nemen wij contact op met de vervoerder. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestellingen die zonder track & trace of onbeveiligd worden verzonden.

Retourbeleid

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Neem dan eerst contact met ons op via e-mail. Retourneer de bedels direct nadat je de bestelling in de originele verpakking hebt ontvangen, en we storten het totale bedrag van je product (en) terug! (excl. verzendkosten van u naar ons). Uitverkoopartikelen uitgesloten! Neem contact met ons op voordat u uw pakket retourneert. Wanneer uw orderwaarde na uw retourzending onder de € 20,00 komt, worden er verzendkosten berekend voor verzending van ons naar uw adres.

Zijn er promoties gaande?

RAY OF LIGHT – Onze kleine kralen met kern krijgen een korting van 50% + 3 halen 2 betalen; de korting is al verrekend in de prijs. Omdat we plaats willen maken voor universele bedels, zijn kleine kern kralen afgeprijsd. Kleine kern glaskralen passen alleen op armbanden zonder schroefdraad.

We hebben een 5PLUS-actie: wanneer u 5 kralen koopt, ontvangt u de 6e kraal gratis (geen couponcode nodig). De 5PLUS-deal is niet geldig op SALE-artikelen.

Hoe werkt de 5PLUS-deal?

Voeg 6 glaskralen toe aan uw winkelwagen. De gratis kraal wordt automatisch in mindering gebracht van het totaalbedrag.